Hvem står bag Kamerakursus.dk

   
Velkommen til min profil. Mit navn er Torben Jepsen, jeg er født i 1959 og har fotograferet siden jeg var 10 år gammel, hvor jeg fik mit første kamera i fødselsdagsgave af mine forældre.

Siden da er det gået slag i slag med fotografering og bedre og bedre udstyr og det første spejlreflekskamera (Olympus) blev indkøbt i 1975. I 1998 købte jeg mit første digitale kamera, et Olympus Zoom kamera, der dog hurtigt blev udskiftet med Canons digitale spejlrefleks kamera EOS 10D. Det er siden blevet til en række forskellige Canon mærker og jeg er nu endt op med EOS 1D MKII samt EOS 5D MKII med diverse tilhørende obtikker.

Jeg blev i 1980 ansat ved politiet, men måtte desværre pensioneres i 2000 på grund af arbejdsskade. Under min ansættelse arbejdede jeg bl.a. i Politiets Kriminaltekniske afdeling, hvor jeg også fik en indgående uddannelse i kriminalteknisk fotografering. Min fotografiske kunnen er sideløbende opgraderet med kurser, lekture osv.

I 2005 åbnede min hustru, Susanne, og jeg eget fotofirma, Tosafoto, med speciale i dyrefotografering. I forbindelse hermed erfarede jeg, at rigtig mange mennesker i dag anskaffer sig et "avanceret" digital kamera uden helt at have forståelsen af - eller modet til - at sætte sig indgående ind i de til tider noget uoverskuelige og svært forståelige brugsanvisninger.

Jeg fik derfor ideen til Kamerakursus.dk og holder i dag en hel række kurser rundt om i landet - dels i samarbejde med forskellige FOF-afdelinger - dels i privat regi.

Jeg har fast bopæl i Sminge ved Silkeborg og en flyvsk tilværelse rundt om i landet og resten af Europa - dels på opgave dels på jagt efter fugle, som er Susannes og min store interesse, og vi rejser gerne langt for at få et godt "skud" i kassen.

Har du spørgsmål vedr. fotografering, indkøb af udstyr osv. er du altid velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Torben Jepsen

Tosafoto

Sørkelvej 92,

DK 8600 Silkeborg

 

Telefon: +45 3321 8802

 

E-mail: info@kamerakursus.dk

 

CVR.: 27 53 28 45