2017/2018

 

 

Billedbehandling som brev/internet kursus

 
Har du lyst til at lære mere om billedbehandling med Photoshop CC eller Photoshop Elements, men har ikke tiden til at gå på aftenskole på en fast aften hver uge, så er her muligheden for dig!

Jeg tilbyder et brevkursus, hvor du en gang om ugen får tilsendt en lektion (i alt 15 lektioner) som pdf-fil via din mail med trin for trin guidning i den opgave du nu i ro og mag kan løse/sætte dig ind i - i løbet af ugen - når du har tid. Der vil til nogle af lektionerne også medfølge en lille video.

Materialet, der arbejdes med, kan downloades via link i fremsendte mail.

Kurset starter med introduktion af programmerne, der bruges, henholdsvis Adobe Photoshop CC og/eller Photoshop Elements (der er kurser i henholdsvis version 10 og version 15). , og vi slutter kurset af med en lidt større og mere avanceret opgave - men på vejen til sidste opgave har vi været det meste af Photoshop igennem for så vidt angår billedbehandling.

Photoshop Elements gennemgik en ansigtsløftning i version 11 og fremadrettet, så har du en lidt ældre model, skal du vælge kurset i version 10

Der vil, hver mandag, være mulighed for telefonisk kontakt fra kl. 19.00 til 21.00 og ellers kan jeg fanges på sms, mail og på messenger.

Prisen for 15 lektioner (5 uger) er kr. 1.000,-

Du modtager første lektion førstkommende mandag efter din betaling er modtaget.

Tilmelding p.t. ikke mulig